MATCHER SOM VÄNTAR...

  ABC–systemet.se  
judge-3556460_640png
Här samlas nya spelregler under veckan och fram till spelstoppet. Reglerna gäller för matcher som bevaka här på bloggen!
STR 2 Kup BILDpng
1-4 Premier League och 5-14 Championship.

problem-449368_640jpg

Analys av kupongens matcher är anpassat för spel med ABC–systemet.

Strecken från spelarna finns på bloggens första sida. Klicka på bilden med kupongen. Här finns även målservice, resultat, utdelning och omsättning.

I analysen finns spelmarknadens vinstchans för favoriten i matchen. Min syn på spelmarknaden värderas i analysen.

Spelmarknadens värdering på enskilda matcher på kupongen och när de ställs mot strecken från spelarna är en del av spelet.

Stryktipset är ett kombinationsspel. Det betyder att spelvärde kommer från en rad som består av alla tretton tecken.

1. Leicester – Southampton. Spelmarknaden har Leicester som favorit till 51 procent. Leicester har spelat som favorit på King Power på sju matcher av åtta och har vunnit tre och förlorat fyra. Det finns motiv för att trycka tillbaka vinstchansen på Leicester för laget har spelat under sina förväntningar hemma.

2. Fulham – Chelsea. Spelmarknaden har Chelsea som favorit till 65 procent. Laget började säsongen med elva poäng på fem bortamatcher. De tre senaste är förluster mot Everton, Wolves och Arsenal. Tabellen gör Fulham till en enklare motståndare är de tre. Sanningen är Fulhams fem senaste matcher har slutat oavgjort med både Liverpool och Tottenham på listan. Motiv finns att ge Chelsea en något mindre chans att vinna derbyt.

3. Leeds – Brighton. Spelmarknaden har Leeds som favorit till 47 procent. Laget spelmodell avspeglas i resultaten som är 3–2–3 på Elland Road och 4–0–5 från bortaspelet. Leeds har 45 avslut på mål från sina åtta senaste hemma och bara tre lag är bättre. Har samtidigt släppt till 39 avslut mot eget mål och bara tre lag är sämre. Här finns mycket från lagets öppna spel.

4. West Ham – Burnley. Spelmarknaden har West Ham som favorit till 52 procent. Senast laget blev nollade på Londons Olympiastadion var mot Newcastle för åtta matcher sedan. På de sex senaste hemma har laget gjort ett eller två mål. Burnley har gjort fyra mål på sina åtta senaste borta och bara bottenlaget Sheffield U ligger på den låga nivån. Svag offensiv.

5. Blackburn – Stoke. Spelmarknaden har Blackburn som favorit till 45 procent. Blackburn har gjort 38 mål efter 23 omgångar och rankas som bästa offensiven i ligan tillsammans med Bournemouth. Analysen för de åtta senaste omgångarna visar att Rovers gjort nio mål och under den sekvensen visar tio lag upp fler antal gjorda mål. Resultaten för de åtta är 2–2–4.

6. Cardiff – Norwich. Spelmarknaden har Norwich som favorit till 41 procent. Normalt kan man tycka att en tabelletta skulle nå högre höjder när motståndet kommer från undre halvan. Norwich har spelat som favorit sju gånger av elva borta och vunnit sex. Under hela säsongen har spelmarknaden värderat Norwich som vinnare till över 50 procent åtta gånger av 23. Det här är ett lag som vunnit flest matcher av alla i ligan. Värderingar från spelproffs är aldrig 100 procent rätt...

7. Barnsley – Swansea. Spelmarknaden har Swansea som favorit till 36 procent. Ställer vi hela kupongen emot blir den rankad som svåraste matchen att värdera. Det här blir Barnsleys fjärde match på Oakwell Stadium som laget inte är favorit att vinna. Spelmarknaden byter knappast sida före spelstoppet. Laget har totalt sex vinster på elva hemma som ger plus i kanten. Swansea går 13 procent bättre än sin värdering på bortaplan. Jag köper att det är rank 13 här!

8. Bristol C – Preston. Spelmarknaden har Bristol C som favorit till 38 procent. Det är bara Norwich och Brentford som tagit fler poäng än Preston på bortaspelet. Det som sticker ut är att Preston har två oavgjorda resultat efter 23 matcher. Det är mot tabellettan Norwich (b) och bottenlaget Wycombe (h). Sammantaget har Preston varit svåra att värdera rätt.

9. Watford – Huddersfield. Spelmarknaden har Watford som favorit till 56 procent. Jag börjar med att det är ligans bästa hemmalag med 26 poäng från elva matcher. Swansea och Norwich ligger närmast efter men har spelat en match mer. Watford har vunnit åtta av elva matcher på Vicarage Road men bara vid ett tillfälle har spelmarknaden värderat lagets vinstchans över 60 procent. Favoritspel att bevaka.

10. Nottingham – Millwall. Spelmarknaden har Nottingham som favorit till 40 procent. Nottingham har tre vinster efter elva matcher på City Ground. Motståndare som besegrats är Coventry, Sheffield W och Wycombe. När Forest är med i bottenstriden går det att värdera vinsterna som viktiga men inga plus i övrigt. Värderar man samtliga 23 matcher är Nottingham det lag som presterat sämst efter förväntningarna.

11. Bournemouth – Luton. Spelmarknaden har Bournemouth som favorit till 60 procent. Bournemouth har totalt tre förluster. Två är överraskande med Sheffield W (b) och Preston (h). Tredje motståndare är Brentford som är en svår bortamatch. Det är enkelt att påstå att Bournemouth kommer att vara spelarnas första val på spelstrecken. Spelmarknadens värdering går att höja med fem procent och sedan är det stopp.

12. Coventry - Sheffield W. Matchen kommer att LOTTAS med fördelningen 5–5–6.

13. Queens PR – Wycombe. Matchen kommer att LOTTAS med fördelningen 11–3–2.

ranking-1374257_640jpg

rules-1752405_640jpg

Spelreglerna som finns här på ABC–systemet.se är till för att följas...