ANALYS AV LIGOR

  ABC-systemet.se  

annual-report-203760_640jpg
Ett bra verktyg för analys av alla poolspel och oddsen!
Det går snabbt att hitta detaljer från oddsen som utmärker ligan som ska analyseras.
Allt är under rörelse i varje serie under säsongen när det gäller resultat och odds.
Med den här analysmodellen följer man både seriespelet totalt och alla de lag som ingår och hur de presterar i förhållandet till oddsen. Du följer allt bäst på ABC-systemet.se


Det är vanligt att man i en analys av en tipsmatch på kupongen lägger extra stor vikt vid det senaste resultatet. Vad var det som gjorde att det blev vinst, förlust eller ett oavgjort resultat. Målskyttar, stolpe ut eller in eller om det avgörande målet gjordes sent i matchen. Ett lag kan även fått en spelare utvisad. På något sätt ska en ny analys hittas i spåren från mängder av information som finns kring alla lag på kupongen. Risken finns att man tappar spåret och faktorer blir både övervärderade eller undervärderade.
Den här analysmodellen registrerar det senaste resultatet och statistiken men värderar sedan laget under ett längre tidsperspektiv för att se förändringar. Form är inte rätta ordet utan det handlar mer om att värdera prestationen över tid.
Jag behåller alltid värderingen för ett lag fram till att två nya resultat har kommit. I de flesta fall handlar det om en hemma och en bortamatch och därefter uppdateras allt på nytt.

Spelvägledaren Utfallet för favoriten på spelmarknaden finns i fyra delar.
Den första delen gäller när oddsen ligger lågt på favoriten med odds från 1,05 till 1,65.
Den andra delen gäller när oddsen är ganska jämna med intervallet 2,26 till 2,75.
Den tredje delen visar ett intervall på oddset som är intressant för systemet.
Den fjärde delen visar utfallet för ett intervall på oddset som är intressant för spelet.
De fyra delarna ger oss svar med procent för vinst, oavgjort och förlust för favoriterna.

Givetvis blir omfattningen på statistiken för spelmarknaden och prestationen inte så stor när den endast omfattar säsongen som pågår. Från ett spelperspektiv finns stora fördelar när endast de lag som är med på aktuella kuponger som är värderade. Alla matcher som ligger längre tillbaka i tiden går även att värdera som "gammal snö". Ibland kan man inte få allt...


   SPELMARKNADEN   
graph-3078546_640png
SPELMARKNADEN Visar hur bra värderingen på oddsen varit. Jag har medvetet valt att utgå från oddsen på favoriterna som redovisas i det grå fältet till vänster. Man behöver inte räkna om dessa till procent för i det grå fältet till höger finns bra riktvärden för oddsen till procent.
Oddsen är indelade i tolv grupper och favoriten går att läsa av både som hemmalag eller bortalag. Det riktiga utfallet för hemma och bortafavoriten finns under procent och kan sedan ställas mot intervallen i den grå kolumnen till höger som motsvarar värderingen från oddsen.
Prem Liga Bildpng
Championship LIGA 269png
La Liga LIGA 12 Bildpng
SERIE A Liga Bildpng
LIGUE 1 LIGA 13 Bildpng
Bundesliga LIGA 14 png
bet-1067021_640jpg